Menukort

TORSDAGS TAPAS

Lækker tapas og spanske vine ad libitum i 2 timer.. 328,-

MÅNEDENS 3-RETTERS MENU 458,-

Inkl. 3 tilpassede vine 658,-

VITELLO TONNATO

Kalv – tunsauce – kapers – citron

OKSEMØRBRAD

Pure – sæsongrønt – fritter – sauce bordelaise

MUNKENS PIÑA COLADA

Rommarineret ananas – kokos is

Forret & Snacks

GRØNNE OLIVEN 48,-
SALTEDE MANDLER 48,-
HJEMMELAVEDE CHIPS 48,-
IBERICO SORTFODSSKINKE 168,-
GRÆSKARSUPPE, creme fraiche – æbler – kerner 98,-
PANKOREJER, salat – chilimayo – ­­­­vesterhavsost 78,-
VITELLO TONNATO, tunsauce – kapers – rødløg – citron 108,-
SALADE CHEVRE CHAUD, Gedeost – valnødder – hindbær – balsamico 128,-
ASIATISK OKSETATAR, sesam – forårsløg – wasabimayo 108,-/228,- (Hovedret)
TAPASBRÆT, Charcuterie – oste – hjemmelavede tapenader
128,-/218,- (Hovedret)

Alt serveres med brød og hjemmelavet tapenade

Hovedretter

OKSEMØRBRAD 200g
Sæson grønt – pure – fritter – sauce bordelaise 298,-
RIBEYE 250g
Sæson grønt – pure – fritter – kold bearnaise 328,-
DAGENS FISK, Sæson tilbehør – spørg tjeneren 278,-
PARPADELLE, Trøffelolie, citron, hvidløg, parmesan 218,-
– Større bøf?
(110,- pr. 100g extra)

Dessert/Avec

PIÑA COLADA, rom marineret ananas – kokos is 98,-

LEMON MERINQUE PIE, citrontærte – marengs 98,-

RØDGRØD MED FLØDE, Cocktail – whisky – bær – fløde 98,-

OSTEBRÆT – ARLA UNIKA OSTE, sprødt – sødt – surt 118,-

ROMSMAGNING 138,-

Vi anbefaler en mini romsmagning som dessert. Sæt sejl over verdenshavende og smag 3 forskellige stilarter af rom – efter bartenderens valg.

Spørg personalet om allergener

En god middag i venners lag starter og slutter altid bedst med en kølig Gin og Tonic.

Book bord

 

Åbningstider

TIRSDAG – ONSDAG

17.00-22.00

TORSDAG

17.00-24.00

FREDAG – LØRDAG

17.00 – 02.00

SØNDAG – MANDAG

Lukket