Menukort

TORSDAGS TAPAS

HVER TORSDAG. Lækker tapas og spanske vine ad libitum i 2 timer.. 328,-

3-RETTERS JULEMENU 458,-

Inkl. 3 tilpassede vine 658,-

RIMMET LAKS

Dildolie – frisésalat – radiser – mormordressing

ANDEBRYST

Rødkål – kartoffel – appelsinglace – sprødt

CHEESECAKE

Kirsebær – mandler

Forret & Snacks

GRØNNE OLIVEN 48,-
SALTEDE MANDLER 48,-
HJEMMELAVEDE CHIPS 48,-
FRISKRØRT OKSE TATAR, bøgehatte – brøndkarse – æggeblomme – chips 118/238,- (Hovedret)
PANKOREJER, chilimayo – ­­­­vesterhavsost 88,-
JORDSKOKKE SUPPE, kammusling – æbler – chips – urte olie 98,-
RIMMET LAKS, Dildolie – frisé salat – radiser – mormordressing 128,-
CARPACCIO, Balsamico – kerner – frisé salat – parmasan 118,-
TAPASBRÆT, Charcuterie – oste – hjemmelavede tapenader 138,-/248,- (Hovedret)

Alt serveres med brød og hjemmelavet tapenade

Hovedretter

OKSEMØRBRAD 200g
Kål – pure – pommes fondant – rødvinssauce 298,-
RIBEYE 250g
Svampe – pure – fritter – pebersauce 328,-
RØDTUNGE
Fennikel – kål – sauce skilt m. Urteolie – kartofler 278,-
ANDEBRYST
Rødkål – kartofler – appelsinglace – sprødt 298,-
RAVIOLI(V)
Polenta – trøffel – svampe – smør – salvie – parmesan 248,-

Dessert/Avec

EN SURPRISE, Mørdej – is – marengs 98,-

BROWNIE, Vanilje parfait – chokolade – bær – marengs 98,-

MUNKENS OST, Havgus – kompot – honning – nødder 118,-

CHEESECAKE,  Kirsebær – mandler 98,-

ESPRESSO MARTINI, Cocktail – saltet karamel – espresso – Kahlua 98,-

Spørg personalet om allergener

En god middag i venners lag starter og slutter altid bedst med en kølig Gin og Tonic.

Book bord

 

Åbningstider

TIRSDAG – ONSDAG

17.00-21.00

TORSDAG

17.00-24.00

FREDAG – LØRDAG

17.00 – 02.00

SØNDAG – MANDAG

Lukket