Lækker mad, gin, vin, cocktails og rom.
– på Munken har vi det hele!

Er du til gin, cocktails, vin og lækker mad skal du på Munken! Hos os får du byens største udvalg i cocktails og gin i kombination med lækker tapas og møre bøffer.

Du finder os på Østergade 16B i Holstebro – på hjørnet af Skovgyden. Her kan du nyde lækker mad og gode cocktails i en hyggelig atmosfære med udgangspunkt i den gamle kloster-stil med et moderne touch. Vi har naturligvis indrettet vores kombinerede restaurant og bar, så det både er det perfekte afsæt for en hyggelig bytur og et naturligt stop for dig som er ude og shoppe.

Om du er til små tapas retter eller store bøffer, så vil dine smagsløg med garanti blive behaget. Du kan vælge at starte middagen med en kølig Gin & Tonic eller et frisk glas Cava, som med sikkerhed sender dine tanker mod varmere himmelstrøg. Herefter kan du vælge frit fra vores enkelte menukort med retter fulde af smag og gode oplevelser.

Udvalget af gin på Munken er specielt udvalgt netop for at behage vores gæster (og os selv). Der er noget til enhver smag. Alle vores gin serveres med 4cl gin og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Så om du vælger at kombinerer din gin med en valgfri tonicwater, lemon eller drikker den rent, vil smagsoplevelsen altid være i højsæde.

Husk at vi har Gin o’ clock (to for ens pris) torsdag, fredag og lørdag fra kl. 21.00-22.00 og 23.00-24.00 i et udvalgt sortiment af gin og tonic/lemon.

Vi ses på Munken!

Loading...

Åbningstider

TIRSDAG – ONSDAG

17.00-21.00

TORSDAG

17.00-24.00

FREDAG – LØRDAG

17.00 – 02.00

SØNDAG – MANDAG

Lukket